SPOZNAJTE NAŠE TRENERJE

GEA
GEAdipl. fizioterapvtka
V osebnem trenerstvu sem našla svoje veselje, saj resnično uživam ob opazovanju pozitivnih sprememb na ljudeh. Kot fizioterapevtko me zanima predvsem, kako vadbeni program vpliva na različne zdravstvene situacije. Forma X me je prepričala z učinkovitim delovanjem na zmanjšanje bolečin v hrbtenici, zato vsem ljudem s tako težavo toplo priporočam, da program preizkusijo na lastni koži.
TIM
TIMkineziolog
Zaključujem študij Kineziologije na Fakulteti za Šport, za katerega sem se odločil, ker želim pomagati ljudem izboljšati kakovost življenja. Nepravilni gibalni vzorci pogosto pripeljejo do bolečin in neugodja, zato je moj cilj pomagati ljudem odpraviti te nepravilnost in jim zagotoviti varno ter efektivno pot do želenih rezultatov.
GAŠPER
GAŠPERdipl. športni trener
Sem diplomant športnega treniranja, trenutno pa se izobražujem za kinezioterapevta. Velik pomen dajem dobremu počutju, pravilni telesni drži in zdravi prehrani. Vadečim znam prisluhniti in jim trening narediti prijeten ter učinkovit. Trening vedno prilagodim sposobnostim vadečega in velik poudarek namenim pravilni izvedbi vaj.
METKA
METKAdipl. fizioterapevtka
Že od otroštva mi telesna dejavnost in šport predstavljata velik del življenja. Za študij fizioterapije sem se odločila, ker me zanima delovanje telesa ter kako pravilna vadba in terapija vplivata nanj. Vadečim želim prikazati, kaj lahko dosežejo v kratkem času s pomočjo Forme X. Z dinamičnimi, zanimivimi in posamezniku prilagojenimi treningi se vam bodo pozitivni rezultati pokazali tako na telesni kot mentalni ravni.

FORMA X

PREIZKUSI